KNAW Onderwijs Prijs

Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de site navigatie
Ga direct naar zoeken

Meedoen

De KNAW Onderwijsprijs is bedoeld voor werkstukken met een wetenschappelijke opzet, gebaseerd op zelfstandig onderzoek. Originaliteit, de kwaliteit van de onderzoeksopzet en de uitwerking van de resultaten en de conclusie zijn belangrijke criteria. Vanaf medio december 2018 kunt u weer profielwerkstukken inzenden voor de KNAW Onderwijsprijs 2019.

Inzenden

Begin december ontvangt de directie van elke vwo-school in Nederland een uitnodiging om maximaal drie werkstukken per profiel in te zenden. Bij elk werkstuk wordt een aanbevelingsformulier (voorbeeld op de website) door de leerlingen ingevuld, waarin zij aangeven waarom hun docent de prijs verdient en hoe het begeleidingsproces is verlopen. De school verzamelt de profielwerkstukken en aanbevelingsformulieren van de leerlingen over hun begeleidend docent in pdf. Elke school mag maximaal twaalf profielwerkstukken - drie per profiel - laten meedingen naar de KNAW Onderwijsprijs. Per school verstuurt één contactpersoon de werkstukken en aanbevelingsformulieren. 

 

Hebt u als contactpersoon nog geen account bij de KNAW Onderwijsprijs?

Stuur een e-mail naar info@knawonderwijsprijs.nl met uw gegevens (naam, geslacht, mailadres, naam school, telefoonnummer school, bezoekadres en postadres school). U krijgt dan in januari 2019 automatisch een oproep om de profielwerkstukken in te sturen.

 

Let op:

De school is zelf verantwoordelijk voor het juiste profiel van het werkstuk. Hierbij gaat het om binnen welk profiel het werkstuk het beste past. Dit hoeft niet hetzelfde profiel te zijn als dat van de leerlingen.

Bekendmaking en uitreiking

Eind mei 2019 maakt de KNAW de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht via de inzender, de contactpersoon van de school. De KNAW publiceert de winnende werkstukken en de namen van de leerlingen, begeleidende docenten en scholen. De prijsuitreiking vindt plaats op 11 juni 2019 in Amsterdam. De juryrapporten van de winnende werkstukken zijn na de prijsuitreiking beschikbaar.

LINK inzendmodule

Het is niet meer mogelijk om profielwerkstukken in te dienen.

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden voor meedoen en inzenden

Vragen?

Misschien vindt u het antwoord bij de Veelgestelde vragen

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op

Kruimelpad:
  1. Home


Ga terug naar de bovenkant van deze pagina
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie
Ga terug naar zoeken